Kaka i långpanna med havre och kanel
Ingredienser
100 g smält margarin3 dl mjölk
1 ägg
3 dl socker
7 dl glutenfri mjölmix (går att byta till vetemjöl, men jag är glutenintolerant)
4 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
150 g smält margarin
2 dl socker
3 dl havregryn
3 tsk kanel
Gör så här
Blanda de övre 7 ingredienserna i en skål och blanda till en jämn smet. Smöra och bröda en långpanna och bred ut kakdegen jämnt.
Blanda sedan de 4 nedanstående ingredienserna till en glasyr och bred den jämn över kakdegen. Grädda sedan kakan i mitten av ugnen i 15 min på 200 grader.
Blanda sedan de 4 nedanstående ingredienserna till en glasyr och bred den jämn över kakdegen. Grädda sedan kakan i mitten av ugnen i 15 min på 200 grader.
» Helena
Varkar farligt god!! ;P
Trackback