Kaka i långpanna med havre och kanel






Ingredienser

100 g smält margarin
3 dl mjölk
1 ägg
3 dl socker
7 dl glutenfri mjölmix (går att byta till vetemjöl, men jag är glutenintolerant)
4 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver

150 g smält margarin
2 dl socker
3 dl havregryn
3 tsk kanel

Gör så här

Blanda de övre 7 ingredienserna i en skål och blanda till en jämn smet. Smöra och bröda en långpanna och bred ut kakdegen jämnt.

Blanda sedan de 4 nedanstående ingredienserna till en glasyr och bred den jämn över kakdegen. Grädda sedan kakan i mitten av ugnen i 15 min på 200 grader.





Varkar farligt god!! ;P

2012-05-07 // 14:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback